24 Ocak 2012, 09:36
|
#1187 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Her yerde takipçisiyim kendilerinin:*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Yardımsever Board Admin. Hep aynı yorum ama, bildiğim başka bir şey yok.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Aşırı derece de saygı duyduğum ve hala tanışmadığım için eksiklik duyduğum, büyüğümüz.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; I don't know.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Ben seni neden çok seviyorum biliyor musun? Çünkü ben gibisin, aynıyız biz. Yaşamlarımız bile.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Nickini sürekli görüyorum, amma velakin tanışmıyoruz.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Çok sevdiğim tatlı bayanlardan :*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Meleğim, aramızdaki kara kediyi şey ettik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Değişmez, biçimlendirilemez kardeşim. Sen benim her günümün karşılığısın. Ama dostluk, ama arkadaşlık ve herşeyden önemli kardeş sıfatının tam anlamısın.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Yeri geldiğinde benim herşeyim olan, verdiğim değerin ölçüsü asla hesaplanamayan ve çok farklı boyutlarda sevdiğim biri.
|
| |