Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ocak 2012, 00:45   #11
WaLek
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: atılan zline akille oto uhmask çekmek istiyorum

SeLamLar.. Simdi Soyle bı kod var eLimde Buyuk ihtimaL burdan aLıntı ama hatırLamıyorum Kod sahibini .. Soyle degistirmek ıstıyorum Di----on un vermıhsh oldugu Kod kusursuz calıshmakta ama ayriyetten

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#Opers:{ if .banac* iswm $1- { if *@* iswm $1- || *-* iswm $1- { .msg $chan Lütfen Sadece IP Adresini Yazın ÖRN: !ip 10.0.0.1 } else { .gline $+(-,*,@,$2) .zline $+(-,*,@,$2) .kline $+(-,*,@,$2) .gzline $+(-,*,@,$2) } } } on *:snotice:*removed*line*:{ .msg #opers Açtığım IP: $remove($4,*,@) , Atılma Sebebi: $remove($14-,$chr(41)) Bu İpin $nick Tarafından Açılması Talebi Olduğu İçin Açmış ßulunmaktayım .msg #Opers $remove($4,*,@) IP adresi talebiniz üzerine açılmıştır $nick }

Simdi bu kod uzerinde Soyle bir degisikLik
CR da ip tam $10 a denk geLıyor ..
!uk dedigimizde ..
Bot kanaLa mesaj atıyor .. Su kelımeyı kullandı ondan atıLdı die aynı anda AKİLL veya Z-Line OLarak gosterıyor #x kanaldakıler kullansın sadece istiyorum .. Simdi ben bır basLim hazrıcıLar gibi olmasın : ) Yardım Sonra ediLsin ..

1* os akill del
2* unzline

on *:text:*:#X:{ if $1 == !uk } else { .os akill del $+(*@,$deltok($10,-1,46),.**) } .unzline $+(*@,$deltok($10,-1,46),.**) }

YAPTIKTAN SONRA
on *:snotice:*removed*line*:{ .msg #opers Açtığım IP: $remove($4,*,@) , Atılma Sebebi: $remove($14-,$chr(41)) Bu İpin $nick Tarafından Açılması Talebi Olduğu İçin Açmış ßulunmaktayım .msg #Opers $remove($4,*,@) IP adresi talebiniz üzerine açılmıştır $nick }

Seklınde mesaj atacak kanaLa ama sadece Son acıLan ban ıcın sanırım Bu tum REMoVED mesajları yazar : )

Teşekkurler Simdiden ..

Konu Paint tarafından (24 Ocak 2012 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kodlarımızı kod tagları arasında verelim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver