21 Ocak 2012, 06:03
|
#1180 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Durust, dobra ve delikanli ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) hatunum. Seviliyorsun çokça, unutma.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanismiyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Vefalim benim, selamini ve opucuklerini hiç eksik etmez. :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kendi halinde bir bayan arkadasimiz, sempati duyuyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kanim isindi tanimadigim halde. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bu aralar biraz suskun gibi sanki.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kiz nerelerdesin sen çiçeek?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Mavi kelebegim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ömrümüz tesadüflerin verdiği malzemelerle yapılır.
siwerekLi - Ilk defa gordum. |
| |