Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ocak 2012, 10:10   #1179
blazeofglory
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: meleklerimden. spagettim ayrıca. inanılmaz çok severim.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: estikçe serinletiyor kora dönmüş yürekleri. çok yetenekli bir kardeşimizdir .
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Düş'ün düşlerine düşmek ayrıcalıktır.tanımak ve tarafından sayılmak daha büyük bir ayrıcalık.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: hanım hanımcık tavırları,saygın duruşu dikkatimi cezbediyor.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:forumdaş.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:saygı duyduğum isimlerdendir Ivy.Forum genelinde Fikri ve zikri birbirini tamamlayan örnek kişilerden olduğunu düşünüyorum.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:forumdaş.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duruşuna ve karakterine hayran olduklarımdandır Melodram.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Meleklerimden biri daha. O'nu yetişiren aileye saygım,Nava'ya olan sevgim ile eş değerdir.Umuyorum hayat bizi bi yerlerde karşılaştırır.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Çok tanımıyorum ama kaliteli bir kişiliği temsil ettiği belli oluyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet