Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2012, 13:08   #17
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 73. Hafta Çok Bilmiş *toXic*

Düş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
*
imzanı yorumlar mısın?
*Hangi şarkı sözü seni yakından yaralar?
*En sevdiğin kitap ve içinde yer edinmiş bir bölümünden kısa bir yazı?
*Gökyüzünün rengini bir renge boyaman istense hangi renge boyardın?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Liverpool - Manchester United maçinda sanirim bir taraftar bunu yazmişti. Gerçektende öyle. Başarı sistematik şekilde ulaşilabilen bir kavramdir.

Eminem'in şarkı sözlerini çok beğeniyorum. Timbaland'inde aynı şekilde. Eminem'in Tek bir şansın olsaydi, yada tek bir firsatin sözlerini seviyorum.

Dan Brown'un MELEKLER ve ŞEYTANLAR kitabi harika. Gizli bir örgütün yaptiği işler anlatiliyor (Kennedy suikasti vs.) Bilim adamlarinin güçlü buluşlari ve bu buluşlarin tek bir amaç gayesinde kötüye kullanilmasi vs..
Bir kitabi okumam için gizemli ve şifreli olmasi yeterlidir.
Gökyüzü bence doğal hali ile kalmali ki eğer boyamak isteseydim yine bu mavi olurdu.

Swat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden Codersiniz
bu tutku nerden geldi
ne zamandır kod yazıyorsuz
Coder olmak isteyen arkadaşlara öneriniz nedir

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Zeka geliştiren her sistemin içinde olmaya çalişirim.
Herşey bir root adminin telneti vermesiyle başladi (o zamanlar user kitlesi açisindan 1000'e ulaşan bir kitlesi vardi ve yeterli olmayacak derecede bilgim vardi. Testlerimi yapabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim bir ip açip orada geliştirmelerimi, kodlarimi yaptim)
Coder olmak için illa size kimsenin yardim edicek zorunluluğu yok eğer birisi yardim edicek diye düşünüyorsaniz zorda kalirsiniz. Bir coder göstere göstere yardim etmez yazdiğiniz kodlarda fonksiyon gibi şeyler verir bunun değerlendirmeside size kalir. Önemli olan bozarak, hata yaparak öğrenmektir.

Sihir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin İbrahim. Konu tam senlik :)
Bi parca önerir misin? Dinleyeyim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ricky Martin - Livin La vida Loca

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan