Selam, Forumda Arama Yaptim Ama Istedigimi BuLamadim.
Nick Takip Kodu Istiyorum Ama 2 $ekiLde Msg oLucak.
1. Normal Nick Takip Kodu, 24Saat Icindeki Girdigi Butun NickLeri #Takip KanaLina Msg Edecek.
2. Nick & Ident, Yani Bir IP Adresi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] den sohbete giriyor, Sonradan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan giriyor yani baska bir siteden, degi$ik ident olarak giriyor, Bundada 24saat Icindeki Butun NickLeri ve GiriLen IdentLeri #Identtakip kanalina msg edecek.
Örnek:
[15:45] *** nick1 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.11.22.33.44) #Sohbet kanalýna girdi...
[16:45] *** nick2 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) #Sohbet kanalýna girdi...
[17:45] *** nick3 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) #Sohbet kanalýna girdi...
- Msg #Identtakip:
Dikkat:
$nick1 "Ident" $nick1 "Ident" $nick3 "Ident"
Adresleriyle giris yapti.
Ip: $address
KoLayca AnLatmak Istedim .. Insallah AnLami$inizdir ..
$imdiden Te$ekkür Ederim