Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2012, 06:34   #1
POSOFxBELA
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Takip Hakkinda..

Selam, Forumda Arama Yaptim Ama Istedigimi BuLamadim.
Nick Takip Kodu Istiyorum Ama 2 $ekiLde Msg oLucak.
1. Normal Nick Takip Kodu, 24Saat Icindeki Girdigi Butun NickLeri #Takip KanaLina Msg Edecek.
2. Nick & Ident, Yani Bir IP Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] den sohbete giriyor, Sonradan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan giriyor yani baska bir siteden, degi$ik ident olarak giriyor, Bundada 24saat Icindeki Butun NickLeri ve GiriLen IdentLeri #Identtakip kanalina msg edecek.

Örnek:
[15:45] *** nick1 (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
11.22.33.44) #Sohbet kanalýna girdi...
[16:45] *** nick2 (

) #Sohbet kanalýna girdi...
[17:45] *** nick3 (

) #Sohbet kanalýna girdi...

- Msg #Identtakip:

Dikkat:
$nick1 "Ident"
$nick1 "Ident"
$nick3 "Ident"
Adresleriyle giris yapti.
Ip: $address

KoLayca AnLatmak Istedim .. Insallah AnLami$inizdir ..
$imdiden Te$ekkür Ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet