Cevap: Haftanın Polemiği < 1 > Sohbet.Net
| EceLMeriC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Alıntı yaptığın yazdığıma dikkat edersen sunucu(lar) diyorum sadece bu sunucu demiyorum. fikrim ve düşüncem saygın yokmu? zaten aksine birşey söylesem forum modları ve yöneticileri heralde gerekli müdaleyi yapardı zaten artık onada inanmıyorum. Neyse bu konuyu daha fazla kendi açımdan uzatmıcam ve kendimi daha küçük düşürmicem ama forum kullanıcıları dikkat ederse ZaiL ekibi hep post atan ben gerekli açıklamaları sınırı aşmadan yaptım son postumdur. Hakkımda yalan yanlış atıp tutmalar ve iddialar gerçek dışıdır.
Bukadar foruma hit yeter iyi forumlar. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Serhat Saral sana yazımın altında bir şey yazmıştım ama demekki okuduğunda anlayamayacak kadar kapesten yok her konuya yazma sebebinin nedeni belli olmuş gene emeğinin karşılığnı almak istiyorsan bir hesap numarası ver insanların gönüllerinden ne koparsa sana göndersinler lafı dolandırmana gerek yok... Senin gibilere şu güne kadar laf değil kem.. attık, oda senin gibi olanlara değil asil olanlara... (Hit konusunda birşey demişin ya foruma sen hit vermezsin sen ancak meze olursun işine bak şimdi..) |