Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2012, 23:35   #25
EceLMeriC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 1 > Sohbet.Net

ZaiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aldığın paraları inkar ediyorsun birde yemek yediğin kaba tükürüyorsun ne diyeyim sana artık. 500 AUD şuanki muhabbet.net sahibi Yılmaz abi Avustralyadan gönderdi sana o zamanın parası ile 600 TL yapıyordu. Ama senin karakterin bu aldığın parayı bile inkar ediyorsun. Kendini acındırdığını bile inkar ediyorsun. Askerden geldikten sonra sırf parası için yurt dışında yaşayan 2 çocuk sahibi senden 10 yaş büyük dul bir bayana benimle evlen diye yalvardığınıda inkar edersin. Ya yazacak çok şey varda seni adam yerin koyupta zaman israfı yapamam.

Not: Serkan abi ile bizim para muhabbetimiz hiçbir zaman olmadı olmazda, biz beraber ortak iş yaptık, aynı sofrada yemek yedik, beni evinde misafir etti. Serkan abi ile abi kardeş diyaloğumuz vardı zor zamanlarımızda maddi manevi birbirimize destek olmuşuzdur bundan sonrada zor durumlarımızda oda bana elinden geldiğince destek olur aynı şekilde bende. Bu muhabbetin içine şimdi Serkan abi şu bu demen zaten senin karakterini ortaya koymaya yetiyor.

Yalan olana yalan yalan olmayana açıklama yapıp zaten doğruluyorum baştan dediğim gibi ispatı olmıyan bir cümle kurmuyorum demişsinki>(Tek seferde 3-4 sene önce aldığın 600 TL ninde vergi levhası yoktu.) Bende demişimki>(4-5 sene önce aldığım 600 TL'i Sen değil bana Serkan Abi vermiştir. Emeğinin karşılığı o senin hakkındır diyerek bunuda ispatlıyabilirim.) Yani ben hiç birşeyi gizli bir şekilde yapmadım. Kimsenin hakkınıda yemedim senin gibi. Dul bir kadına evlen evlen benimle demişim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ne diyim yani ya böyle bir komik duruma varmı ispatın? Sen deki bana senin benim hakkımda söylediklerini ispatla neden boş cümle kurup kendini yoruyorsun. Yani şimdi çoktan çevren gelip konuya dahil olması gerekiyordu. Beni tanımıyanlar onlarda geç kaldı.

Tekrar söylüyorum, Benim hakkımdaki söylediklerini ispatlaman gerekiyor. Yoksa boş konuş ben doldurim böyle.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver