Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2012, 22:26   #22
EceLMeriC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 1 > Sohbet.Net - Chat.Org

ZaiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen bana gelip abi ADSL paramı ödeyemedim dediğinde muhabbet.net te satılan oper admin parasını al dediğimde senin aldığın paralarında vergi levhası yoktu. Tek seferde 3-4 sene önce aldığın 600 TL ninde vergi levhası yoktu. Oranın satışlarını sana bıraktığım dönemde aldığın oper admin ve kanal kiralarınında vergi levhası yoktu.

Ben sana gelim ADSL paramı öde,ödermisin vb. cümleler kullanmadım. Şimdi sen beni dolandırdın bunu kanıtlıyamadıkdan sonra şuan senin yaptığın gibi boşa konuşmuş uydurmuş olurum ispatlaman gerekiyor öyle birşey varsa ve ispatlalıyabilirsin ve ispatlaman gerekiyor.

Muhabbet.net'i sunucu yapan bendim sunucudaki botları ben user yaptım sen kiraya verdin sen para topladın doğrumu? bu işler ile ilgilenen kişiler bilir gecemizi gündüzümüzü katarız emeğimin karşılığını aldımmı? Pardon doğru aldım teşekkür ile ve sunucuda satılan oper ve adminlerin gelirleri bana değil Serkan Abiye gitmiyormuydu? Bunuda İSPATLIYABİLİRİM.

4-5 sene önce aldığım 600 TL'i Sen değil bana Serkan Abi vermiştir. Emeğinin karşılığı o senin hakkındır diyerek bunuda ispatlıyabilirim.

Benim her söylediğim cümlelerin ve iddaların ispatı vardır. Kimsenin hakkında yalan yanlış cümleler kullanmıyorum.

Şunuda belirtmek istiyorum konu sohbet.net ve bur tür sunucu(lar) hakkındaki fikrimi ve düşüncemi söyledim ZaiL konusu geçmedi Bnc burdan payını al.

Son olarak şunu söylemek istiyorum Pazartesi günü bu tür sunucuların yaptığı kiralamalar hakkında örnek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sohbet.net) mali müşavir arkadaşımızla Maliye Bakanlığına dilekçe göndericez. Sonuçları yine forum üzerinden paylaşıcam.

iyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver