Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2012, 14:42   #1164
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Arada hal hatır sorar, neşelendirir beni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Her insanın hayatında iniş ve çıkışlar vardır. İşte böyle bir inişte hatta dip yaptığım her an yanımda oldu. dostluğunu hiç esirgemedi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yüreği güzel, kalemi güzel... Kişiliğine hayranım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ben onun, o benim arkadaşım olduğuna göre mükemmel biridir

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Senin yerin sabit hiç değişmeyecek. En değerlim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: İyi adam, güzel adam, zeki, kültürlü, sevimli. dana ne olsun.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Biz onunla konuşmadan da anlaşıyoruz. dosttumdur, vefalı arkadaşımdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Onur'u çok severim. yardıma ihtiyacım olduğu her an yanımda idi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Öhüm öhümm.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Gayet iyiyim fıstık

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet