Merhaba...
Ben eski konumu sildirmiştim. 2 yil süreç geçtiği için güncellemek istedim. Bide kulaktan dolma bilgi olmaması için böyle bir aciklama yapma gereği duydum. Foruma 2007 den beri üyeyim, ilk zamanlarında da davet edilmiştim mAFIa arkadaşımızın zamanında o zaman işlerimin sebebiyeti yüzünden erken üye olamamısdım. Adım Bora, Yasım 28, Aslen Ankaralıyım ailem orada ben 10 yildir Eskişehirde ikamet etmekdeyim. Bir ayağım Ankarada bir ayağım ESES 'de diyebiliriz. Üniversite okurken ortak olduğum çiçekci dükkanım vardı hastanenin karşısında devir ettim. 7 yildir devletde yerel yönetimlerde calismaktayim. Boş zamanlarımda kendi hukuk büromuzun halkla iliskiler görevine bakmaktayım. (Net üzerinden Email, Başvuru, Soru cevap, Randevu alma vbs.. ) Antika ve Eski arabalara merakim vardir. Futbol takımı tutmam maç izlemeyi sevmem. Boş zamanlarımda evimde geçirmeyi severim yemek yapmayı, müzik dinlemeyi, araba kullanmayı, sınırsız internet ve pizzayı severim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Google üzerinde bazı calısmalarım ve projelerim sebebiyle netle biraz haşır neşiriz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Foruma eskiden beri süre gelen dostluklarımızın, arkadaşlarımızın olması sebebiyle gelmekteyim. 2008-2009 yillarinda 2 yil gelmemistim. 2 yildir da devamli gelmekteyim. %90 Forum oyunlarında zaman geçirip login olup cıkan birisiyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Zaten coğunuz paylasimlarimdan taniyorsunuz, tanımayan arkadaşlarda tanımış oldular. |