Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2012, 10:07   #1159
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uyusum,biricik ve hep dostum.Seni ne kadar çok seviyorum kelimelerle anlatamam.. Hep yanımda olduğun için binlerce teşekkürler etsem az kalır yine de yanında..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım benim,lokumum,ay parçam.Seninle konustuğum zaman inanılmaz rahatlıyorum.Beni kendime getiriyorsun :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin gibi bir hatunla tanıştığıma o kadar çok seviniyorum ki.Güler yüzün hiçbir zaman sönmesin meleğim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni tanıyorsun ama ben seni tanımıyorum.Kimlik bilgilerin lütfen (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Arada bir kaybolup arada bir gelme,her gün gel.İnanılmaz özleniyorsun çünkü :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sen benim dostumsun,sen benim canımsın.. Sesini o kadar özledim ki şimdiden..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kaynama noktasına varmış bulunmaktayız.Neden daha önce seninle biz konuşmadık ki.Çok sevdim ben seni.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Üye
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: yagmurun mis gibi kokusu,aç kollarını ben geldim.Seviliyorsun çokca canım benim..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Seni burada tekrar görmek o kadar çok mutlu ettiki beni.Özün,sözün bir.Duygusal ve bir o kadar da ağırbaşlısın.Hep böyle kal tatlım..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver