10 Ocak 2012, 21:30
|
#1158 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ben özledim galiba seni, bu yüzden bu kadar sitemlerim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Solunda sapasağlam bir aşk var :* hep mutlu olun.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Abim! Adamın hasıdır, baştacıdır.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yeni yeni tanıştık. Kaynaştık, o benim Ankarada kek yapacağım hatun. :sevimlikizsmile.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Tumblr ile anlaşıyoruz biz, severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Songülüm, incir reçelim. Yeri özel, apayrı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Azizim! Biz burada musluğa gerek duymayız.Havuz problemlerini ağlayarak çözeriz bayım!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Mahrumiyetim, masumiyetimden oldu hep benim, Mağduriyetime mahkum bütün düşlerim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Diyorum ki, en yakın bulutun üstüne atlayıp, en yakın mutluluğa mı gitsek?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Güzellik abidesi, kızıl rapunzelim. Kendisi bir şiir zaten.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ''Mükemmel olmamak, tek istediğim. Dünkü kendimden daha bir şey olayım yeter;
Daha yorgun, daha verimli, daha anlayışlı, daha umutlu, daha kırgın,
daha çok şarkı bilen, daha bile erken uyanan…
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.'' |
| |