Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2012, 21:30   #1158
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ben özledim galiba seni, bu yüzden bu kadar sitemlerim.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Solunda sapasağlam bir aşk var :* hep mutlu olun.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Abim! Adamın hasıdır, baştacıdır.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yeni yeni tanıştık. Kaynaştık, o benim Ankarada kek yapacağım hatun. :sevimlikizsmile.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Tumblr ile anlaşıyoruz biz, severim.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Songülüm, incir reçelim. Yeri özel, apayrı.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Azizim! Biz burada musluğa gerek duymayız.Havuz problemlerini ağlayarak çözeriz bayım!
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Mahrumiyetim, masumiyetimden oldu hep benim, Mağduriyetime mahkum bütün düşlerim.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Diyorum ki, en yakın bulutun üstüne atlayıp, en yakın mutluluğa mı gitsek?
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Güzellik abidesi, kızıl rapunzelim. Kendisi bir şiir zaten.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver