Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2012, 19:03   #1157
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tek kelime kadim dostum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok saygili, ağir basli hele hele abisine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yeni yilda ank ya geldiğimde bulusacaktık benim işlerim sebebiyle fırsat olmadi ama gene gelicem bi ayağim orada aile orada görüşürüz aylincim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdürümü çok severimde bu ara pek yok ortaliklarda yada paylasim yapmiyor yada ben girmiyorum cok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Adapazarına gidicem baharda hususi arabamla mehmetciğimi görmeye.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sinama sever sanırım müdür. sinama paylasimlarinda görüyorum daha cok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kutuplarımızın eskiden - , - idi simdi + , + oldu bu seferde elektirik cok geldi
şaka bi yana severim özlemide ilk tanisikligimiz zaman pek yıldızlarımız barışmasada zaman zarfı içerisinde ii bir diyalog oldu. Adı gibi umarım kimseyi özletmez

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Toprağım bu aralar cok meşgul

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Acdiğim konuları yanlis yere acmisdim o yüzden yardim istediğim moderatör arkadaşlardan(idi).
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tek hece AŞK
Tam bir ev hanimi olarak gördüğüm, saf duygular besleyen. çok değerli ve yeri çok ayri olan arkadaşlarımdan.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver