Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2012, 17:05   #6
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bay Mükemmel

Bence yazılan kriterlerin hepsi '' aşk '' devreye girince silinir gider. İnsan her zaman kriterlerine ve isteklerine uygun olanı seçmez çünkü, eğer kalbine göre hareket ediyorsa-tabii bu demek değildir ki kalbine göre hareket eden insan kriterlerine uygun insanı bulamaz-. Mantıksal olarak bakıyorsa birlikteliğe, evet kriterlerine uygun erkeği arayabilir bıkana kadar. Dış görünüş insanlar için en azından ilk evrede önemlidir. İlk görüşte aşk varsa eğer, illa ki dış görünüşüne aşık oluyorsun, ayaküstü karakter analizi yapabilecek bir insan olduğunu sanmıyorum. Zaman geçtikçe aradaki iletişim gücü her şeyin üstüne çıkar, dış görünüşün bir yere kadar olduğunu anladıkları evredir ki burada da düşüncelerin görünüşü ön plandadır. Eğer ki böyle bir kriter sunsaydım, en başta kafalarımızın uyuşmasını isterdim, siyasi içerikli mesajlar olabilmesi açısından bu konunun detayına fazla girmek istemem. Erkeğin sert olmasını isterim ama bu sertlik kabalıkla karıştırılmamalıdır. Dış görünüş için bir şey söyleyecek olsam, sanırım en az 1.85 boyu olmasını isterim-uç melo uç-, gerisi düşünce yapısı, anlayış, hoşgörü diye uzar gider. Romantik olmasını istemem, arasıra jestler yapabilir tabii ki ama abartılısı bana göre değil. Fotoğraftan da esinlenirsem eğer, çocukları çok sevmesi lazım, çok hem de.
Mükemmel insan elbette yoktur ama, herkesin kendi kafasında belirlediği bir mükemmeli vardır.
Saygılar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver