Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2012, 17:24   #1154
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Kulağına inci bir küpe takıyorum
aşka bilet alman için pariste giyotinde başın kesik olmalı
Parmaklarınla tarif etmelisin sevgini
kendini, kendine bırakmadan, düşmeden suya olmaz
sandalında uyuyakalen prensi sen uyandıracaksın

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Düşman, insanın kendisidir. En büyük Zafer, kendini tanımaktır !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Yalnızlık korkanadır. Toprağın ekim zamanını bilen çiftçi, başkasına danışmaz. Yalnız başına kalsa da! Yeter ki, toprağın tavda olduğunu bilebilsin. Sevgi davanın esası olmalıdır. Sevmek
ise, sessizliktedir. Bağırarak sevilmez. Görünerek de sevilmez!. ( Şeyh Edebali'den )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Denize aşık lolita , karaya hiç ayak basmamış bir sonsuzluk seni bekliyor
iskele ve sancakta asılı kalmış kaptandan sana hayır yok ! bu karanlık iskeleden bir an önce yol almalısın
gemini jilet yapacaklar !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Bir dövme yaptır
sonra
sende benim gibi öl

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Dinle şimdi , zaman bir noktadır. sen o kelebeğe kanat çırpan kozasın!
düş arabasına binip
bir daha buraya gelmem
diye not bırak
kapı altına
filmler üç günde bir değişiyor
unutma
çarşamba halk günü !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Sobalı evleri neden seviyorum biliyor musun ?
Kestane ve közlenmiş patates kokuları
ve bir de
iyi kötü ve çirkin filminde ki o sahne
''konuşma, ateş et''

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Yahya Kemal o lodoslu gecede Nazım'ın annesinin evine sırılsıklam gelmeseydi sen olmayacaktın !
Zehirli çiyanlar tarafından sokulan
o yerlileri hatırla ! Nihahahahaah !

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Enseme üflediğin
günah nefesini
sağanak yağmurda
kırk ikindi sayarak
kırk tas suyla
yıkadım
içinde volkan olan
bir dağa yaslandığımı
nereden bilebilirdim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Şimdi banyo yapmalıyım !

Fallulah - Give Us A Little Love - Official -----
Müzik için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a teşekkurler !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet