Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2012, 17:10   #1153
yagmuR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yanına gidip konuşmak istediğim insanları da işte bu kayıp gemilere benzetiyorum ....
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ''büyülü düşler.. ''
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sisli gecede uzaktan ben,onlara bakıp onlar bana bakıp yeniden kayboluşlarımıza karışıyoruz....

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ve fikirlere asla kurşun işlemez . . .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aşk, ulaşılması imkansız bir zirveye tırmanmaktı, sevgilinin yolunda ölmeye değer bir yolculuktu kalpte direnen...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : gecenin bir yarısı ,bir kitabın orta yerinden başlamak gibiydi..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: diyelim ki üşüyorsun kısacık bir ömrün sığınağında..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : büyümek dedikleri aslında ,bu korkunc boşlukta hep üşümektir..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: aşk..
Ve bazende her şeyi göze alıp katilin ellerine sunmaktı kendini, kalpteki duyguyu yaşatmak uğruna ölümü göze alarak..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : aşkın ruhuma değdiği anda..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet