Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2012, 11:28   #50
IrCbaStarD
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: hAte System (--------)

HeavenLy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sercan gelsede askerden şu mirc'i windows 7 'ye görede ayarlasa ne güzel olurdu ya hep sorun çıkarıyo Windows 7 'de.

Az kaldı gelince düzeltrim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

humanstain1903 Nickli Üyeden Alıntı
Koruma olarak güzel yapıyorsun Sercan ama daha önce ki yaptığın scriptlerden de indirdim mesala uzun yazı korumasına muaf kanal ya da nick ekliyorsun o kanal da yazılanları ya da muaf eklediğin nick ne yazıyor görünmüyor. Bir de scripti daha sade yapıp şu korumaları ona ekleseydin emin ol daha güzel bir şey olurdu. çok büyük boyut da yapılıyor scriptler ve sanki script değil de uçak yapılır gibi. bir script de olması gereken tek güzel bir koruma. umarım bu korumaların olduğu daha sade bir script yapar yayınlarsın kullanırız. emeğine teşekkürler

Sen kullanmasanda olur n/p.

Arkada$lar askerde olma sebebiyle link vs yenileyemiyorum düzeltemiyorum. Sabir edin..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver