Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2012, 11:27   #1150
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: En güzel yaptığı yemek portakallı pekin ördeği. ayrıca en sevdiği hayvan pempe kanatlı panter.. ve kaplumbağlara özel ilgisi var.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kanat yaparsın harflerden . Uçarsın ucabildiğince.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yaşı küçü ama yüreği kocamaaan... Rahatlıkla herşeyimi konuşabileceğim tek kişi. :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kalem ve kelam dünyası daha kavgacı, hırslı, hırçın. Kalem ehlini seviyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Vefalı dostum..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Onur'u çok severim.. çok iyi niyetli, yardım ,sever cana yakın. yüzün hep gülsün..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bu günlerde birşeylerden kaçıyormuş gibi bir his sezinliyorum. Kaygılarını biliyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Mankenim, temiz yüreklim, zeki hatunum:*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Belirsizlik, bilinmeyen.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver