06 Ocak 2012, 23:17
|
#1147 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İf Board Admin.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Fıstığım fazla söze gerek yok, canımsın:*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sultanım, perişanııım, ihtiyaaar oldum senleeee... ( Sayende beklemekten yaşlandım can özüm:*)
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Onuuuur, aşık adam yahu. Ha?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ayran içtik ayrı mı düştük? Ya da aramıza hangi kara kedi teşrif etti, bilemedim. Sevdiğimdir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: I don't know.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: 2009 yılında tanıştığım bir kişiydi kendisi. Ama adını sorsanız, vallahi hatırlamıyorum:s
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bi hayli sevdiğim, değer verdiğim ve buna benzer fazla fazla cümleler..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Eskisi kadar yok gibi sanki:S Ya da ben çok nadir geldiğimden görmüyorum?
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: I don't know.
|
| |