06 Ocak 2012, 22:59
|
#1146 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ sana diyeceklerim var, en kisa zaman diliminde de diyecegim. bir yili asmaz bu sure zarfi ¦) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Meleklerden sert olani. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Meleklerden kedi olani, kedi canini senin.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ehem ehem ;utan
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Meleklerden cingene olani. sumuklu bi de. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ hadi seni de melek saydim yavrum asdfgh. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onur, biz arkadas listemize eklesmeden face lesmisiz be yavrum. Bir el ativer :p @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Tas hatun ¦) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taniyamadim, goruyorum fakat muhabbetimiz olmadi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] big boss.
__________________ everybody lies. |
| |