Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2012, 10:37   #8
KivanC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: toplu xline ve spamfilter nasıl kaldırabilirim

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 229:*:{ write aspamf.txt $+($3,$chr(9)) $+($4,$chr(9)) $+($7,$chr(9)) $+($8,$chr(9)) $+($9,$chr(9)) $10- halt } raw 219:*:{ halt } menu status,channel,query { - .Spamfilter:/_spamf } menu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter { .Sil: { .spamfilter del $gettok($remove($1-,$chr(9)),1,32) $gettok($remove($1-,$chr(9)),2,32) $gettok($remove($1-,$chr(9)),3,32) $gettok($remove($1-,$chr(9)),4,32) $gettok($remove($1-,$chr(9)),6-,32) } - .Yeni Giriş Ekle: { .spamfilter add $$?="Tipi" $$?="Ceza Şekli" $$?="Süresi" $$?="Sebep" $$?="Eklenecek Kelime(ler)" } - .Satırı Göster: { if (!$window(@Satırı.Göster)) { window -g @Satırı.Göster -1 -1 800 100 Fixedsys 11 } .echo -tm @Satırı.Göster $remove($1-,$chr(9)) halt } - .Yardım: { if (!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım)) { window -gl @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım -1 -1 600 400 Fixedsys 11 } iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 1 Spamfilter eklerken kullanılan harflerin manaları: iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 2 c : Kanal mesajları iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 3 p : Özel mesajları iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 4 n : Özel noticeleri iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 5 N : Kanal noticleri iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 6 P : Kanaldan çıkış mesajları iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 7 q : Quit mesajları iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 8 a : Away mesajları iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 9 t : Topic iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 10 u : User (nick!user@host:realname ban) Şeklinde tanımlanır iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 11 d : dcc iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 12 - iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 13 Uygulanacak hareket (ceza) şekilleri: iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 14 kill, kline, gline, zline, gzline, shun, tempshun, block, dccblock iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 15 - iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 16 4Not : Sebep belirtilirken kelimeler arasında boşluk olmamalıdır. iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Yardım 17 Boşluk yerine _ kullanın. Örnek: Yasak_Kelime_Kullanımı } } alias _spamf { stats f .timerdenemes 1 2 /_aspamfl } alias _aspamfl { if ($window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter)) { window -c @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter } { window -glk0 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter -1 -1 800 600 Fixedsys 11 iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter 1 Eklenmiş bir spami silerken birden fazla satırı seçmeyiniz. Tek tek siliniz. iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter 2 4Tipi Ceza Şekli Süresi-Ekleyen-Sebep - Eklenen Kelime(ler) iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter 3 12..................2..................1...........2....................12....................... titlebar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter Coded By SaW var %s = 4 while %s <= $lines(aspamf.txt) { var %k = $read(aspamf.txt,%s) iline @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter %s $gettok(%k,1,32) $gettok(%k,2,32) $gettok(%k,3,32) $gettok(%k,4,32) $gettok(%k,5,32) $gettok(%k,6-,32) inc %s unset %k } remove aspamf.txt } halt }

Bı Kodlama SAW 'ın olarak biliyorum, Cok Güzel Spamfilter Kodlaması , IYI IF'ler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet