03 Ocak 2012, 00:47
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCForumları ASK Doktoru - Eskiyi Attım -Eskileri atmak (unutmak) kolay olabil
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Eskiyi attım, yoluma baktım tarzı şeyler Demet Akalın şarkılarıyla herkesi cezbediyor herhalde. İnsanlar yaşadığı şeylerden bir an önce kurtulup, bu tür sözlerle olayı unutmaya çalışıyor. Yaşanılan ilişkinin gerçekliğine, özüne bağlıdır bu sözleri kullanabilmek. Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren insanlar için, bu sözü kullanmak bir başarıdır, etrafındakiler tarafından takdir gördüğünü düşünür ki bazen görür de ama eğer yaşadığı şeye saygısı varsa, gerçekten sevdiğini düşünüyorsa böyle ucuz sözler kullanmaz, en azından unutmaya çalışıyorum veya eski yaşadıklarımı sildim gibi cümleler kurması daha doğrudur. | Çok güzel kelimeler - cümlelerle yorumlamışın, ama meleğim sanırım bu paylaşımda ki link'i okumamışındır üyeler ilk üyelerimizden tarih çok önceleri şiire sohbetli yorumlar hoştu. Bende sizler ile paylaşmak istedim tekrar. ''Demet Akalın''ın sanırım bu şiir paylaşım tarihinde pek popüler parçaları yoktu bu tarz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bu sadece 1 soru niteliği taşıyor sevgili değişmek vb - fikir içermiyor tabi ki kişinin önce kendine saygısı olmalı ki acı - tatlı yaşadığı güncel hayatından kesitler, geriye güzel- asil izler bırakabilsin. Andıkca anılası, anıları olabilsin. Değil mi? Bence öyle.! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yorumun için; Tekrar Tşkler.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |