@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] =
seo'cu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ = Adminim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Emeğe saygısı olan bir insan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Kişiliği oturmuş saygıyı,sevgiyi hak etmiş nadir insanlardan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ = Seni Anlatmaya Ne kelimeler nede benim nacizane beynim yeter önünde eğiliyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Tanımıyorum ama tanımak isterdim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Tanımıyorum tanımak isterdim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = hımm. Sen yürü. karanlıkta ay ışığına gerek yok. sen zaten aydınlatırsın etrafını.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Tanımıyorum ama help ile alakalı biri mutlaka tanısırız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = tanımıyorum tanısmayı umut ediyorum