Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2012, 02:04   #1139
Karmen
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Profilime Hoş Gelenler...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumda en beğendiğim kişilerden biri. Her yönden hoş hatun...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Moderatör ve editör bir arkadaşımız. Saygılı bir arkadaşımız...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yeni üyelerden. Sessiz ve bi okadar da saygılı birisi...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Iyi bir forumdaş...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çıtır Ankara`lım. Her yönüyle sevilen, hoş hatun...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Geri gelmesine çok sevindiğim, samimi ve doğal hatun...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Moderatörlerden, pek bilgim yok, ama muhakkak iyi birisidir...
@X : Forum yöneticisi. Aynı şekilde pek tanımasam da iyi birisi olduğu duydum...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver