02 Ocak 2012, 02:04
|
#1139 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Profilime Hoş Gelenler...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumda en beğendiğim kişilerden biri. Her yönden hoş hatun... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Moderatör ve editör bir arkadaşımız. Saygılı bir arkadaşımız... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yeni üyelerden. Sessiz ve bi okadar da saygılı birisi... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Iyi bir forumdaş... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çıtır Ankara`lım. Her yönüyle sevilen, hoş hatun... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Geri gelmesine çok sevindiğim, samimi ve doğal hatun... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Moderatörlerden, pek bilgim yok, ama muhakkak iyi birisidir...
@X : Forum yöneticisi. Aynı şekilde pek tanımasam da iyi birisi olduğu duydum... |
| |