Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2012, 15:45   #168
N999
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyaniz yorumlanir

Merhaba,

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler.

Ben çok sevdiğim ve samimi olduğum bir arkadaşımın gördüğü rüyayı sormak istiyorum bir yorum olabilirse.

Aynen aktarıyorum, kısa bir şey:

Alıntı:
bu arada ben geçen gün seni ruyamda gördüm
yarım yarım hatırlıyorum
sadece bir kalabalık vardı bizde o kalabalıgın içindeydik
bir evin içinde yani
ev karanlıktı bişeyler konuştuk
sonra hiç konuşmadık
yanlış yaptık dediğini hatırlıyorum sadece

Arkadaşımla önceden çok iyiydik, birbirimize olumsuz hiç bir davranışımız olmazdı, başka insanları umursamazdık gerekirse iletişimi keserdik.

Daha sonra yavaş yavaş arada bir soğuma olmaya başladı gibi. Konuşmalarımız azaldı, hep aynı konuşmalar yapar olduk, hiç doğru düzgün sohbet etmez olduk. Daha sonra beni huzursuzluk sarmaya başladı ve çok basit bir sebepten koptuk, bana sözleri vardı, onların gerçekçiliğini göstermesi gereken bir zamanda çok farklı sonuçla karşılaştım. Kopmamız bu rüyanın 1 - 2 ay sonrasında oldu. Aramıza başka insanlar girdi, üstelik bu insanlar hiçte değmeyecek kişiler ama onun için çok değerli ve daha öncelikli oldular. Daha tatlı geldi, ben her zaman dedim kendisinin hoşuna gitmeyen şeyler olursa söylemesini, huzursuz olmaması için bir çok şeyden vazgeçebileceğimi.

Kopmakla da kalmadık, birbirimizi geri dönüşü olmayacak şekilde çok fena kırdık, hakaretler ettik, iletişimimiz koptu tamamen. Şimdi ne o benim ben olduğuma, ne de ben onun o olduğuna inanmıyoruz. Bir zamanlar hiç kopmayacağımızı sanıyorduk.

Önceki rüyamda gördüğüm ve bahsettiğim kişi bu arkadaşım.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu N999 tarafından (02 Ocak 2012 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver