Bizde IRc'a ilk girdigimiz zamanlar böyleydik
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Op nedir bilmezdim. Kick nedir bilmezdim. Hele Root geldimi, milleti bir telas alirdi sormayin gitsin, anlam veremezdim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1 gün 10 yil takildigim siteye ilk girdigim zamanlarda bu telas meraki yüzünden rootun özeline gittim konusmaya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
Cvp vermisti bayagida sohbet etmistik. Zamanla ögrendimki bana söyledigi kisisel herseyi dogruymus
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. isine ailesine kadar vs.. muhabbet olsun diye uydurmamis yani.
Sen ne is yapiosun burda dedigimde, yikama yaglama yapiyorum demisti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bunuda hic unutmam.. tabi o zamanlar hem yas kücük hemde sohbet sitesi nedir bilmezdim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) yasida benden oldukca büyük, halada sever sayarim. Giris o giris 1 daha takili kaldim orda.
Tesekkurler @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]