Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Aralık 2011, 14:56   #6
SNOOPY
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mirc Oto Register Nasil Yapilir?

Firat31 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1.si burada konu actim rohit nickli modarator kitledi konuyu ben yaparim diye gerekce olarak tatildeymis yilbasindan sonra konumu kitlemeseydi yaptiracak birini bulurdum bunun uzerine kendim ogrendim
2. olarak paramla seni alirim merak etme
3. sü zararli siz cikarsiniz ister ban atin ister ne zaten bu foruma girdigim yok lamer yuvasi bura r10dayim devamli
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

4. sü bura paylasim sizin gibi lamercikler oldukcada bu foruma yardim icinde girilmez
5. si biraz daha cilkini cikarirsaniz sizde giremessiniz

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in yaptığı doğru bir hareket değil, kendisinden bu konu da açıklama da isteyeceğim
  2. Paranız varsa lisan alabilirsiniz
  3. R10 üyeleri arasında saygı duyulan bir üyeyim ve biliyorum ki oradaki moderatörlerin çoğu bile bizim eski üyelerimiz.
  4. Forum hakkında seviyesizce yorum yapmanız size yardım almanızı sağlamaz. Buradaki hiçkimseyi de biz para ile çalıştırmıyoruz.
  5. Böyle bir terbiyesizlik yaparsanız, bu sizi 4. maddeki şey yapar.
Konuyu sizin ciddiyetsizliğinizden dolayı kapatıyorum. Konuyu tekrar açın ve insana yakışır bir şekilde yardım isteyin, arkadaşların yardım etmelerini bekleyin, sorunlarınızı aşamalar halinde arkadaşlarıma iletin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver