Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2011, 04:17   #2
Neo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Scanx durmadan kanallara girip çıkıyor

asilsoy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selam
arkadaşlar scanx botu kanallara durmadan girip girip çıkıyor
bunun bi ayarı yokmu.Userlar rahatsız oluyor
[22:40:42] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:44] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:45] -ScanX:#egitim- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #egitim kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:46] -ScanX:#Kelime- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Kelime kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:41] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:45] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:45] -ScanX:#egitim- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #egitim kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:47] -ScanX:#Kelime- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Kelime kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:42] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:44] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.

Lütfen yardım edermisiniz::

ScanX belirtilen kullanici sayisindan sonra kanallara giris yapar, mesela 2 ve uzeri kullanicisi olan kanallara girer tcl'nizde nasil ayarli bilmiyorum. Eger ki bu ayarlarda sorun yoksa ve durmadan girip cikiyorsa baska bir tcl bulup onu kullanmanizi oneririm.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver