|
asilsoy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Selam
arkadaşlar scanx botu kanallara durmadan girip girip çıkıyor
bunun bi ayarı yokmu.Userlar rahatsız oluyor
[22:40:42] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:44] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:45] -ScanX:#egitim- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #egitim kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:46] -ScanX:#Kelime- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Kelime kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:41] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:45] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:45] -ScanX:#egitim- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #egitim kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:47] -ScanX:#Kelime- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Kelime kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:42] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:44] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
Lütfen yardım edermisiniz::
|
ScanX belirtilen kullanici sayisindan sonra kanallara giris yapar, mesela 2 ve uzeri kullanicisi olan kanallara girer tcl'nizde nasil ayarli bilmiyorum. Eger ki bu ayarlarda sorun yoksa ve durmadan girip cikiyorsa baska bir tcl bulup onu kullanmanizi oneririm.