Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2011, 22:46   #1
asilsoy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Scanx durmadan kanallara girip çıkıyor

Selam
arkadaşlar scanx botu kanallara durmadan girip girip çıkıyor
bunun bi ayarı yokmu.Userlar rahatsız oluyor
[22:40:42] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:44] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:45] -ScanX:#egitim- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #egitim kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:40:46] -ScanX:#Kelime- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Kelime kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:41] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:45] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:45] -ScanX:#egitim- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #egitim kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:41:47] -ScanX:#Kelime- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Kelime kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:42] -ScanX:#oyun- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #oyun kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:42] -ScanX:#esoru- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #esoru kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:43] -ScanX:#islam- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #islam kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.
[22:42:44] -ScanX:#Radyo- ScanX v.2 komple koruma sistemi şuan #Radyo kanalına giriş yapmıştır. Hepinize hoş sohbetler.

Lütfen yardım edermisiniz::

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver