Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2011, 19:20   #2
c4sus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eggdrop Kurulumda Hata Bir türlü çözemedim

Merhabalar Konuyu hortlattım k.bakmayın, bende yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum elle tüm eggdrop versiyonlarını denedim hepsindede aynı sonucu almaktayım,acaba Sizce hata neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim, tşkLer Şimdiden.

sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18]# cd src
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src]# cd mod
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src/mod]# cd irc.mod
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src/mod/irc.mod]# pico msgcmds.c
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src/mod/irc.mod]# cd ..
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src/mod]# cd server.mod
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src/mod/server.mod]# pico server.c
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18/src/mod/server.mod]# cd
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~]# cd eggdrop1.6.18
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18]# make config
make: *** No rule to make target `config'. Stop.
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18]# make

Before you can compile your bot you have to configure it.
Please start the configure script now:

% ./configure

sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18]# make install
make: *** No rule to make target `install'. Stop.
sunucu@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].com [~/eggdrop1.6.18]# make

Before you can compile your bot you have to configure it.
Please start the configure script now:

ftp'ye bakıyorum eggdrop1.6.18 klasörü olusturuyor fakat eggdrop klasörünü olusturmuyor bunu nasıl düzeltebiliriz

Konu c4sus tarafından (27 Aralık 2011 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: % ./configure kısmında takılıyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver