Cevap: İnternet arkadaş, aile ilişkilerini bozuyormu?
Kesinlikle bozuyor..
Kendimden örnek vereyim. Çalıştığım için gündüzleri işte oluyorum. Annemde üzerime düşkündür. Akşam eve gidip yemek vs olaylarından sonra odama geçiyorum nette zaman geçirmek istemesemde geçiriyorum. Sonra annem gelir geçen muhabbetler şöyle oluyor.. Kızım zaten sabahtan akşama kadar iştesin bilgisayar başındasın, akşama kadar özlüyorum birde eve geldiğinde internette zaman geçiriyosun..
Aynı şekilde babam'da öyle. Nette okey oynar. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Annem dolayısıyla bu duruma da bozulur. Babamın bahanesi ise, hanım kahveye gitmiyorum yorgunluğumu böyle okey oynayarak atıyorum olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eskisi gibi muhabbet edemez olduk. Ama bunun en güzel tarafı, izlediğim dizi başladığında baba al sen bilgisayarı ver kumandayı muhabbetleri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. babam nette takılırken bizde annemle istediğimiz diziyi izleriz :P
Kısaca, evet aile ilişkilerini bozuyor malesef..
Anneler bu bilgisayarları camdan atmadıkları sürece böyle devam eder kanımca Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. en azından benim laptop yakında camdan uçabilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |