Konu: Christmas
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2011, 16:00   #3
Afrodit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Christmas

gizemcik32 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle basliginiz, yorumunuzla yakindan uzaktan alakasi yoktur.
Christmas nedir? christmas'in Türkçesi Noel'dir. Noel nedir? Noel her yil 25 aralik tarihinde hz.İsa'nin dogumunun kutlanildigi hristiyan bayramidir. Noel kutlamasi 2 gün boyunca sürer, 26 aralik ise bunun 2. günüdür.

Hristiyanlar noel ve yilbasi tatili arka arkaya oldugu için pratik ve aliskanlik olarak bunlari birlestiriyorlar.
Yilbasi ise aslinda noel ile alakasi YOKTUR. Yukarda dedigim gibi, hristiyanlar noel ve yilbasini beraber kutladigi icin, BIZIM MILLETIMIZ bu kutlamanin Hristiyanlara HAS oldugunu düsünüyor. 31 aralik yani 1 ocak gecesi saat 00:00'de ben yilbasini ailemle neden kutlamayim?
Lütfen milleti duymus seylerle bilgi vermeyiniz, aksi takdirde gerçegi hicbirzaman göremeyecegiz...

Sonuçta Noel kutlaması ile birlikte yeni bir yıla girme olayını onlar alışkanlık haline getirmiş olsalar bile Hristiyanlara özel bir bayram olduğunu herkes biliyor.Milleti duymuş şeylerle bilgi vermeyiniz derken neyi kastedmek istediniz açık olarak yazmamışınız.Dinimizde başkalarının bayramlarına özenti yok haram kılınıyor, sanırım siz araştırma yaparken sırf İsa peygamberin doğum yılının kutlanma sebebi olarak bilgi edinmişiniz.Herkes istediğini yapma da özgür ben sadece kendi düşümcemi sunarak konuyu açtım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet