27 Aralık 2011, 09:44
|
#127 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:
pembebabet; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl: Ankara
Benim dünya tatlısı sevgilim, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden dönerken bana Ali Sami Yen´den koltuk getiriyormuş ama çıkışta polislere atmak zorunda kaldığından getirememiş. Futbol tutkunu biri olduğunu düşününce bence çok değerli bir hediye. kakamelşokoban; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl:İstanbul
Pazartesi günü saat 14.30 civarı Beyazıt'taki Ziraat Bankası'nın ATM kuyruğunu görünce şaşkınlıktan sıra ve kuyruk kelimesini birleştirip sıradakilere dönerek: "Burası ATM sıyrığı mı?" diye soran bendim. O utançla oradan uzaklaşıp durağa gidip otobüs şoförüne: "Kaçta çarpacak?" diye soran da bendim. Amacım otobüsün kaçta kalkacağını öğrenmekti sadece. Magma nerede diye de sormak istiyorum ama ben mogmo falan derim şimdi biriniz yolu tarif etseniz... boran; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; İl: İstanbul
Sabah belediye otobüsüne binilir ve sorulur; "Abi bu otobüs Paşabahçe'den geçer mi?" Şoförün ibretlik cevabı "İnşallah geçer." Şükür kaderimizde varmış da otobüs Paşabahçe'den geçti. yourredangel; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl: İstanbul
Sevgilimleyiz, akşam yemeği yiyoruz. Muhteşem günbatımını fark ediyorum, "Aşkım bak, güneş ne güzel batıyor" diyorum. El cevap "Sana mı batıyor kızım, yemeğini ye!" Şimdi benim meşe palamudum alkış hak etmiyor mu? ALuCaRD; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: İstanbul
Otobüsten inerken elindeki mendili elime tutuşturan hoş kadın, sümüklü mendilini çöpe atayım diye mi bana verdin yoksa numaranı yazdığın mendille mi karıştırdın? Yok yok amacım seni bulmak filan değil, sadece hangimizin daha salak olduğunu çözmeye çalışıyorum. MrRight25; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; Ülke:Yurtdışı 10.01.2007
Tayland´dan Japonya'ya uçuyorduk. 15 dakika sonra bomba ihbarı sebebiyle geri döndük. Yolcuları grup halinde dışarıya çıkardılar. Sonra valizlerimizi teker teker seçip içeriye döndük. Herkes içerde beklerken görevli arkadaş elinde hiçbir yolcunun almadığı iki çanta ile bekleme salonuna gelip ´Bunların sahibi var mı?´ diye seslendi! Yahu çok sevgili görevli arkadaşımız, hadi ortada bir bomba var söylentilerinin dolaşması seni tedirgin etmeye yetmedi, o iki çantanın hiçbir yolcu tarafından alınmamış olması da mı dikkatini çekmedi? Canına mı susadın, canımıza mı kastın var? Bi git, bi uzaklaş, bi harakiri yap! Deli etme benii!!
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |
| |