Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2011, 20:48   #16
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 70.Hafta Çok Bilmiş *Deep*

Burn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek bir soru sormak istiyorum:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir zamanlar aramız iyiydi neden uzaklaştın benden?

oda nerden çıktı uzaklaşmadım sadece görüşemiyoruz. msnde yoksun bende açmıyorum pek kısa bir süre kalıyorum, sunucuyada gelmiyorsun o yüzden pek görüşemiyoruz

CoLdmAn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Deep, Nağmi Diyar By platin II selam sana öncelikle, duydumki sendeki platin sana ufak gelir olmuş benımkini sana hediye etmemi istermisin ?

neyse saka maka bir yanada, ben daha cok sağliksal durumunla ilgili bir soru sorayim

o ayağini o hale nasil getirmeyi başardin ?

şuanki ayağinin son durumu nedir? hiç konuşmalarimizin bir yarari oldu olduysa ne kadar faydasini gördün mü ? .. hayatinda unutamadiğin bir aninida paylaşirmisin? birde, son olarak şiirlerimi nasil buluyosun
hiç okudunmu? serbest kürsüde paylaştiklarimi ? :p merak ettiğim bunlar cevaplarini beklemekteyim ..

-maçta oldu eleman ensemden çekip tekme atınca bileğim döndü ve kırıldı
-çok şişiyor bileğim aşırı derece, sanırım ödem oluşmuş 2 tane krem ve ilaç verdi doktor bakalım ne olucak
-kemik suyu olayını deniyorum bakalım ne olacak
-aslında o kadar çokki ama ben komik bir olaydan bahsetmek istiyorum;
dolmuşa bindim okula gidiyorum ineceğim durağa geldim adama ışıklarda bırakırmısınız dedim çünki ineceğim yerde trafik lambaları vardı kışın tabi havada kararmıştı adam ben tam inecekken döndü ve '' ne o genç karanlıktanmı korkuyorsun '' diyerekten bir cümle kurdu ve yıkıldığım an hayatta unutamam
-şiirlerinin hepsini okumasamda bir kaçını okudum evet hatta bana bir uygulama göstermiştin bayağı emek vardı ve güzeldi emeğine sağlık kardeşim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver