|
X Nickli Üyeden Alıntı
|
IRCFORUMLARI.NET hakkindaki dusuncelerini detayli olarak alalim.
|
IRCForumlari.Net'in benim için yeri çok farklıdır ve kişilerle tanıştıkca daha çok keyif almaya başladım sanırım bağımlılığa doğru gitmeye başladı. Kısacası bu alanda bir numarayız.
|
dreamy Nickli Üyeden Alıntı
|
Sayın çok bilmiş Diip.
Sorularıma cevap vermek zorundasın biliyorsun değil mi?
İsim, yaş, nerden, boy, kilo, ayakkabı numarası, tc no, kütük alıyım?
Ve neden derin? Bu derinliği seçmenin derin bir manası var mıdır?
Hobilerin/fobilerin nelerdir? Hobilerinin arasında beni sinir etmek de var mı?
2012'den neler bekliyorsun? Yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bi neden mesela?
To be continued...
|
İsim: Murat
Memleket: Giresun
-bu kadar yeter @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne o öyle iş başvurusu yapar gibi cv doldurtuyorsun bana :o.
-bu nicki seçmemdeki sebeb
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok seviyorum o yüzden ve kendi halimde olmuşumdur her zaman belkide ondandır.
-hobilerimi/fobilerimi belirtmiştim ama unutmuşum evet seni günlük sinir etme seansımı eklemeyi unutmuşum:o.
-2012 yılından en büyük beklentim sağlık, ayağımdaki platin ve vidalardan bir an önce kurtulmak istiyorum. yeni bir aşk neden olmasın
|
Kathy Nickli Üyeden Alıntı
|
Kendinizi hayatınızın neresinde görmek isterdiniz?
Hayatınızda kaybetmeyi göze aldığınız/alamadığınız şeyler neler?
Duygularınızı kontrol edemediğinizde ne tür tepkiler verirdiniz?
Pişmanlıklarınız, keşkeleriniz var mı? Olduğu zamanlarda kendinize ne tür telkinler verirdiniz?
Yeni yıl yaklaşıyor; 2011 yılındaki beklentilerinizi 2012 yılına taşıdınız mı? |
-kendi hayatımın dublörüde/aktörüde/yönetmenide/senaristide benim. elbette ilerisi için planlarım var fakat bana özel kararlar.
-hayatımda ise eğer hayatımda olan hiçbirşeyi kaybetmeye göze alamam.
-genelde kontrol ederim sakin bir yapım vardır. kolay sinirlenmem veya birşeyi söylemek istiyorsam eğer karşımdaki insana, samimiyetime, kişinin kişiliğine göre cümlelerimi kafamda ayarlıyor ve sarf ediyorum. bu sinirlensemde, sevinsemde, üzülsemde, sevsemde aynı.
-hayatımda yaşadığım hiçbirşeyden
asla(!) pişmanlık duymadım ''ah keşke'' demedim yanlışda benimdir, doğruda benim, yanlışsa düzeltirim olur biter geriye asla bakmam.
-dediğim gibi geçiş geçmişte kaldı değil sene saniyeyi bir öne taşımam.
|
Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba, *Öncelikle kendinizden kısaca bahseder misiniz ? *Nickiniz cok hos. Bu nicki nasil kullanmaya basladiniz? *Forumda kendinize en yakin bulduklariniz kimler ? *Sizin icin iF'in yeri nedir ? Kolay gelsin. |
-adım murat, 25 yaşındayım.anadolu üniversitesi iktisat fakültesi/iktisat 3.sınıf öğrencisiyim.
-mynette kullanmaya başladım bu nicki ilk olarak ve o şekildede devam etti.
- @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
-yukarıdada belirttiğim gibi if artık bağımlılık derecesine gelmeye başladı, varlığını bildiğim fakat geç katıldığım bir yer olmasına rağmen güzel dostlarımın olduğu
asla(!) vazgeçemeyeceğim bir platform
|
yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
|
Deep merhaba..
*hayatın bir kitap olsaydı adı ne olurdu?
*son gunlerde dinlemekten bıkmadıgın sarkı?
*bir plak olsan ve ask calsan..ve bozulsan,takılsan hep aynı yerde bu neresi olurdu?
*özlediklerin ? |
-deep inside
-
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- Canın ister güldürürsün
Canın ister öldürürsün
Aşkının kölesi oldum
Sevgilimsin sen bilirsin
-okulum ve arkadaşlarım(kaydımı dondurduğum için gidemiyorum)