@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İşini özen ve layığı ile yapan bir yönetici. Sunucu da belki amacımızı aşan sohbetler edebiliyoruz, kimi zaman. Ama, ikimizde de herhangi bir art niyet olmadığını tamamen "matrak sohbet" adına yapılan yazışmalar olduğunu herkes biliyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Emektar bir yönetici.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yengemdir. Tarafımca ve forumca çok çok sevilen kullanıcı. Samet abi'me selamlar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Örnek bir vatandaştır kendisi. Bir çok kişinin bilmesi gerekip, bilmedikleri konular hakkında bilgili olması; hep +(pozitif) olarak kendisine döneceğini düşünüyorum.
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Iyi niyetli birine benziyor, yeni tanıştık.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yorum yapmama bile gerek yok, kendisi hakkındaki düşüncelerimi kendisi biliyor zaten.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumun sessiz sakin kullanıcılarından. Hitap şeklini beğendiğim bir kullanıcı.