YAREN GÜVECİ : )
2 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti güveç kabında kendi suyuyla pişirilir, 3 baş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], iki baş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 5 adet sivri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarım kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince doğranarak, baharat (karabiber, pulbiber, kimyon), tuz ve bir kaşık salçayla birlikte ete ilave edilir. Doğranarak ayrı bir kapta kızartılan 1 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], güveç kabındaki malzeme ile bir sıra malzeme, bir sıra patlıcan şeklinde yerleştirilir. Üzeri domates ve biberle süslenerek üç bardak su konulmak suretiyle fırına sürülür ve yarım saat pişirilir.