Ayın Erkek Üyesi esekherif ile Röportajımız
<SNOOPY> Merhabalar esekherif, bu ayın bay üyesi anketinde seni seçtiler, sanırım çoğu yanlış oy veren arkadaşlardır. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<SNOOPY> Şimdi seninle bir röportaj gerçekleştireceğiz, istersen kendinden biraz bahset ve öyle başlayalım.
<esekherif> Merhaba SNOOPY, öncelikle beni ayın üyesi yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. <esekherif> Hepsini saygı ve sevgiyle kucaklıyorum! <esekherif> Merhaba ben Mustafa Kale, 1970 İstanbul doğumluyum. <esekherif> İlk ve orta öğrenimi İstanbul da tamamladım. <esekherif> O zamanlar bakır rengindeydi İstanbul, daha şivan düşmemişti böğrüme! <esekherif> Daha deli deli esmemişti rüzgar! <esekherif> Kalbim acıya düşmemişti! <esekherif> Bıyıklarım yeni terlemişti, kadınları siyah beyaz Tan gazetesinden görmüştüm! <esekherif> Derken kendimi, Süleymaniye’de buldum! Ufak tefek ticaret işleri derken, imalat ve sanayinin içinde buldum kendimi. <esekherif> Şu anda orta ölçekli bir şirketim var. Makina kalıp, tasarım vs. <esekherif> Evli ve iki çocuk babasıyım.
<esekherif> Evden işe işten eve! <SNOOPY> Peki esekherif, internet ile tanışman nasıl oldu?
<esekherif> İnternet ile tanışmam hımm iş dolasıyla oldu tabi ki, 94 ya da 95 yıllarıydı. <esekherif> CNC Makine yazılımlarını öğrenmek için bir kursuna gitmek durumundaydım. <esekherif> Oradan internet dünyasına adım attım. <SNOOPY> Peki Mustafa Abi, CNC makinelerinden internete nasıl ulaştın abi bu sohbet ortamlarına nasıl girdin <esekherif> Alakası yok tabi ki CNC Makinalar ile internetin ama o vesile oldu diyelim. <esekherif> İlk mail adresimi ve ICQ numaramı almamda etkili oldu. <SNOOPY> Peki esekherif, sohbet sitelerine girişin nasıl oldu? <esekherif> mIRC'e girmem tamamen tesadüf oldu, inan hiç hatırlamıyorum bunu. <esekherif> İlk girdiğim yer Dalnet. Zaten ondan başka da yoktu. <esekherif> Undernet vardı sanırım bir de ama dalnet'in en popüler olduğu zamanlardı. <SNOOPY> Peki esekherif, IRCForumlari ile tanışman nasıl oldu <esekherif> IRCForumlari ile tanışmam, Sevgili İbrahim ve Alper'in burada olmaları ile oldu. Yoksa forumlarda pek yazmadım, kısa süre eksisozluk ve antoloji dışında. <SNOOPY> Peki İbrahim ve Alper ile tanışman nasıl oldu? <esekherif> İbrahim ve Alper ile tanışmam da tamamen tesadüftü. Taksim meydan da elimde karpuz kabuğu ile hatun beklerken yanımda bir pigme ile NBA da oynayan bir dev belirdi! Abi o elinde ki karpuz kabuğunu ne yapacaksın dediler! O gün bugündür onlara karpuz kabuğunun faydalarını anlatıyorum! <SNOOPY> Peki esekherif, sence neden ayın üyesi seçildin? <esekherif> SNOOPY, böyle saçma soruyu anca sen sorardın! Nihahahah! <SNOOPY> Sus ve cevapla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<esekherif> Beni seçen arkadaşlara sorulması gereken bir soruydu bu sanırım! Bu arada burada soruları da biz sorarız! <esekherif> Ayrıca sorulardan ve sorunlardan nefret ederiz! <esekherif> Bizimle sorunu olan aşşalığın en son işi bizimle sorunu olmasıydı! <SNOOPY> Peki esekherif, realde görüştüğün kimler var? <esekherif> Hımm, reelde görüştüğüm X, Alper, Emre, Adem başka da yok sanırım! <SNOOPY> Peki esekherif, neler yapmayı seviyorsun? <esekherif> Stresten koşar adım kaçarak, gösteriden ve riyadan memnun olmayan yüzleri izlemeyi seviyorum. <esekherif> Hayatımı parçalara ayırıp tek tek anlamlandırmayı <esekherif> Şiir edebiyat ve felsefe hayatımın oryantali sanırım. <SNOOPY> Editor bölümünde yazılarını keyifle okuyoruz zaten esekherif. <SNOOPY> Bu keyifli sohbet için sağol esekherif. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<esekherif> SNOOPY, bir kere bile okuduğunu sanmıyorum! <esekherif> Ben de teşekkür ediyorum Azizim.
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY |