22 Aralık 2011, 09:13
|
#1121 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevdiğim hatun belginimin kankası onuda çok özledim ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Bursalı esmerim benım istanbula kadar geldi cumartesiye kadar bekle bi taksim yapalım dedim dinlemedi hatun ! neyse en kısa zamanda bursadayım bebegım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok tatlı hanım hanımcık hatunlardan neşeli hatunum benım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Beni yaşımdan büyük gösterdiği için kızgınım ona sensin 26,27 ! hıh
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:Balım,şekerim,canım,bitanem,tatlım yeri çok başka benım için çok seviliyorsun meleğim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanımıyorum ki
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Daha önce görmemiştim yeni sanırım hoş geldin aramıza
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Bulucam senin kim olduğunu ! Söyle artık ya
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sevdiğim hatunlardan Ağırbaşlı,dürüst sevecen cana yakın hatun
|
| |