@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] selamlar
bopm mail listi buldum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunlardan 4 tanesine az evvel mail postaladım senin anlattığın şekilde birden fazla bopm bir sunucu üstünde işletilir mi işletilirse nasıl yapılır ve herbir bopm botuna farklı ip bloklarını taratıp işlem yaptırabilmek mümkün mü? mümkünse nasıl..
ve sizin yaşadığınız sorunlarıda belirttim ingilizce olarak 4 ayrı mail attım ..bir ircleri web-chat app gözüküo ama ölü girip baktım boş..maalesef ölü bir proje ve attığım maillere bakacak ilgilenecek birileri var mıdır hala bilemiyorum doğrusu . ben irc işlerinden elimi çektim aylar evvel kendi shell hesabımda kurulu olan ircd' de başkalarına bıraktım yürütsünler işlerini diye. ordan hala işler haldeki bopm'u çekip tek tek dosyalara baktım.sanırım C+ dili kullanılmış gibi geldi bana..
programcılık okuyan bi yeğenim var o şehir dışında malesef burda olaydı bi ihtimal kolay olmaz ama aklını çelip bunlara bi ek yada düzenlettirme şansı olabilirdi..onu oyun başından kaldırmak kolay iş değildir ya.denerdim..
sanırım beklemekten başka şimdilik yapacak bişi yok cevap verirlerse hala bu işlere bakan biri varsa ne ala. geliştiriicilerin gerçek isimlerini bulamadım bopm içindeki dosyalarada yazmamışlar ne bi rumuz ne isimlerini.isimlerinden aratıp kendi şahsi maillerini şuan nerde takıldıklarını bulabilirdim bi ihtimal ama malesef..