21 Aralık 2011, 00:41
|
#1119 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ömrüne ömür kattı o, mutluluğuna da mutluluk, rengarenk bir kelebek artık :*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kedilerden çok çektik biz, bir de Nonserviam beyden, çok şirindir kendisi, ben de onu severim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni şımartıyor bu aralar, profilimde görünce de heyecanlanıyorum, yapma bunu bana efo. :*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En son ırkçı makinelerden bahsediyorduk, kimbilir hangi kadının saçlarıyla süpürüyor yerdeki ayak izlerini.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçer durur, kafa atar sonra.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Emre'can, yüreği güzel insan, muhabbeti de keyiflidir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rahatsız etmenizden şikayetçi değilim, kapı açık çalmana bile gerek yok, haklısın.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Forumda yokluğu belli oluyor, mesela bugün etiketlenme sayım azdı, Burcu gelince 50 tane oluyor :p İşin şakası seviyorum onu, ortak noktalarımız var :*
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum, yeni aktif oldu sanırım.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Serdar Metin, kibar olduğunu düşünüyorum, öyle de ama ünlem yapmaktan asla vazgeçmeyecek. ( bkz: Cansu hanım! )
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |