Tekrardan çok teşekkürler arkadaşlar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Narsist Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ne kaddan kör bisey oldum ciktim ben böyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Onur ; Forumkardescagzim benim..Öncelikle yeni yasin hayirlara vesile olsun canim benim.
Yeni yasin sana huzur/mutluluk/saglik/sevgi/basari/hirs ve maneviyat getirmesini temenni ederim.
Son zamanlarda forumun bana en büyük getirisi sen oldun ablacim.Az ve ya cok , cok ve ya az birseyler paylastik asla isim vermeden.Yeri geldi ben sana aklimin yettigi kadar fikir verdim , yeri geldi sen bana.Hayatin cok garip oldugunu sana bir cokkez anlatmaya calistim dilimin/elimin döndügü kadar.Umarim yeni yasinda seni üzecek hic birsey/hic kimse ile karsilasmazsin.
Yanindakilere (ailene) skmski sarilman dilekleriyle , IYI KI DOGDUN IYI KI VARSIN Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Onur ; Yumulllllllllllllllllllllllll Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Çok, çok teşekkür ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eğer azıcık bile yararım olmuşsa ne mutlu. Senin bana çooook oldu. Sağol, varol.
Güzel dileklerini ikinci kez okudum, çok mutlu oldum. Umarım dediğin gibi yeni yaşımda üzülmem...
...veeee ben bu pastayı parçalaya parçalaya yerimmmmmm.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.