Cevap: Mutlu Yıllar "N999"..
Ne kaddan kör bisey oldum ciktim ben böyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Onur ; Forumkardescagzim benim..Öncelikle yeni yasin hayirlara vesile olsun canim benim.
Yeni yasin sana huzur/mutluluk/saglik/sevgi/basari/hirs ve maneviyat getirmesini temenni ederim.
Son zamanlarda forumun bana en büyük getirisi sen oldun ablacim.Az ve ya cok , cok ve ya az birseyler paylastik asla isim vermeden.Yeri geldi ben sana aklimin yettigi kadar fikir verdim , yeri geldi sen bana.Hayatin cok garip oldugunu sana bir cokkez anlatmaya calistim dilimin/elimin döndügü kadar.Umarim yeni yasinda seni üzecek hic birsey/hic kimse ile karsilasmazsin.
Yanindakilere (ailene) skmski sarilman dilekleriyle , IYI KI DOGDUN IYI KI VARSIN Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Onur ; Yumulllllllllllllllllllllllll Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |