20 Aralık 2011, 22:11
|
#94 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kalem, kağıt ve ben.
Değişsek mi acaba ne dersin? Kalem, kağıt, kahve ve ben. 5N 1K var da, 3K 1B neden olmasın? Bak ben çaktırmadan 3K 1B'yi popüler yaparım, şifreli konuşuyorum diye içeri atarlar beni. - Yok yok öyle bir şey yapmazlar. + İyi. - Tamam. + Güzel. - Evet. + Yeter. - Belki de. + Git. - Her zaman. Şu an yazasım kaçtı, şaşırırdık kaçmasa. Güzel bir diyalogla bitireyim, sonra belki dürterse ilham perileri -ki sevmem onları - yazarız. + Kuzeeen Ankara'ya davet ette gelelim. - Davete gerek mi var öküzgözü kırmızısı kafalı. + Portakalı soydum başucuna koydum yavrum, diyorum ki ben seni İzmir'e çağırıyordum ama sonra düşündüm vazgeçtim. - Neden o neden? + Şimdi sen geleceksin, sonra baykuşlu kolye isteyeceksin ahahah uğraş dur. - Öff ben de dinliyorum seni, gel tamam gel. Uçakla gelme ama havaalanına hiiiiiç gelemem 500 km gidiyoruz. kamil koç'la gel kamil'le gel kamil nihaha! + Dur be hemen başladın, ben bir daha düşüneyim haber yollarım sana. - Tamam beklemedeyim, çok bekletme, gelirken bostanlı sahiline git, bir kavanoza deniz suyu doldur getir. Bakayım hala 1500 ton haşlanmış yumurta yemiş gibi mi kokuyor deniz jhdjhjhs, kötülük. + Cansuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooouuuuuoo! Öptüm. Gelse keşke, gelse. Sevinirin hem, mutlu da olurum.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |