Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Pek aktif değil, yorumlari güzel.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Süpheci admin.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanimam.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumca sevilen, sayilan, beğenilen bir abim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ne iciyorsan, aynindan istiyorum!
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanimiyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma ilk geldiğimde sicak karsilayanlardan.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bugünlerde baya bir tuhaflasti, hayir olsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Müzik zevki güzel, iyi biri.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni cok sinirlendiriyor ama severim. Değerlidir.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu Ashriel tarafından (23 Aralık 2011 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.
|