Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2011, 19:10   #1116
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Pek aktif değil, yorumlari güzel.
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Süpheci admin.
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanimam.
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumca sevilen, sayilan, beğenilen bir abim.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ne iciyorsan, aynindan istiyorum!
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanimiyorum.
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma ilk geldiğimde sicak karsilayanlardan.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bugünlerde baya bir tuhaflasti, hayir olsun.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Müzik zevki güzel, iyi biri.
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni cok sinirlendiriyor ama severim. Değerlidir.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Ashriel tarafından (23 Aralık 2011 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet