@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : kardeşim iyidir, bitanedir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : özledim, uzun süredir görüşemiyoruz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. bir an önce iyi olursun umarım kardeşim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : abilerin kralı. herkes bir tarafa o bir tarafa.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sanırım bugün doğum günü; mutlu yıllar dilerim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yeni yeni tanıyorum, iyi bir kardeşimiz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : nerelerdesin? görüşemiyoruz?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : olm ne iddaa tutturabiliyosun ne haxball'da faydan var kendi kalene gol atıyosun bide :o şikenin 1. zanlısı kesin sensin.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : kardeşimin yeri ayrıdır, yıllardır tanırım.