Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yardımsever ,sıcakkanlı adminlerden
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:İstanbula geldi özledik buluşucaktık hanımefendi mesajları eski hattıma atıyor y,ne görüşemedik neyse ben gelirim bursaya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Çok sıcakkanlı tatlı hatunlardan
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Herkes yalancı tek doğru kendisi gibi düşünen biri!
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:iyi biri
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Askerlikte bitti oh ne güzel
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Görüşemediğim hatun çok özledim ki
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Sözleriyle insanları büyüleyebilen birisi gerçekten iyi biri
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tanımıyorum ki
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin kim oldugunu bulucam en kısa zamanda
|