Cevap: Rüyaniz yorumlanir
Merhaba limon;
Ben öncellikle bir arkadaşımın gördüğü ve tedirgin olduğu bir rüyayı paylaşmak istiyorum. Sonra kendi rüyamı anlatmak istiyorum.
Arkadaşımın;
Rüyamda ilyası gördüm. Onunla evleniyoruz. Aileleri geliyor ama benim ailem yok. Ben annem ve babamdan gizli gizli evlenmişim. Babamın yanına gidiyorum bana diyorki; seni evlatlıktan redettim, benim kızım değilsin. Annem çok kötü ağlıyor. Bende ağlıyorum. Ablam felan da ağlıyor. Sonra ilyas beni alnımdan öpüyor ağlama Melike diye. Evlendiğinden ilyas'ın ailesinin haberi varmış.
Benim;
Ben şans oyunu oynuyorum kazanıyorum 500tl ama 2000tl almam gerekiyormuş, beni kandırmışlar parayı aldığım yerden bir adam söylüyor ve 2000tl bana veriyor. Ben de onu babama veriyorum.
Bir başka şey de; bir ünlü arkadaşım var(ismini vermek istemiyorum), ben radyo, sinema, tvde okuyormuşum montaj odasındaymışım ve odaya geliyor ama bende ona kırgınmışım. Odadan ayrılıyorum daha sonra koridor da karşılaşıyormuşuz ondan kaçıyorum ama baya bildiğin koşarak. Beni tutuyor, onu zorla dinlemem için herkes bize bakıyormuş :/ |