Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2011, 10:09   #149
N999
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyaniz yorumlanir

Selamlar,

Rüyanın giriş kısmını net olarak hatırlamıyorum ancak hatırladığım kısmını yazacağım.

Zamanında çok sevdiğim, bir çok şeyi varlığının verdiği güçle yaptığım bir arkadaşım bizdeydi(evde). Daha sonra saç konusundan söz açıldı, o sırada ayakta koridordaydık. Saçıma dokunmaya çalıştı ancak ben izin vermedim, hafiften dokundu ve daha fazlası olmaması için yere yattım. O da eğildi ve şakasına yanağıma vurmaya başladı. Yanağıma bir elini koyuyor onun üzerine vuruyordu ve ben sürekli gülümseyerek gerçekten vur diyordum ancak yapmadı. Bu durum sürerken birden bire kendimi dışarıda yolun kenarında buldum. İşlek bir yoldu ancak diğer tarafı ormanlık alandı.

Bu vurma durumu bir süre daha devam ederken arkadaşımın erkek arkadaşı geldi ve bir şey söylemeden bıraktı, birlikte gitmeye başladılar yavaş yavaş. Yerden kalktım ve yolun karşı tarafındaki ormanlığa geçtim, kuytu bir yere saklandım.

Kısa bir süre sonra jandarma geldi, üzerimde arama yaptı. Daha sonra yolun karşısındaki ev gibi bir yere götürüp tekrar arama yaptı. O sırada erkek arkadaşıyla birlikte o arkadaşım da geldi, bakındılar, bir şey konuşmadık. Arama bittikten sonra oradan uzaklaştım.

Ondan sonra uyandım.

-

Bu kadarını hatırlayabildim.

Çok teşekkürler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu N999 tarafından (19 Aralık 2011 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kelime hatası.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver